Pollastre de NADAL!

Aquesta es una recepta clàssica i típica de les dates de NADAL que no pot faltar!

Ingredients: (per a 4 persones)

  • 1 pollastre de pagès tallat a quarts
  • 1 cabeça d’alls
  • 4 cebetes petites
  • 1 copeta de brandy
  • prunes, orellons i pinyons
  • oli d’oliva
  • sal

Preparació:
Es sala el pollastre i en una cassola amb un raig d’oli, s’enrosseix a foc viu. Quan sigui daurat, s’hi afegeixen les cebes pelades i els alls sense pelar, i es cou a foc lent. Quan la ceba està cuita, es flameja amb el brandy. S’hi afegeixen les prunes, orellons i pinyons i es deixa coure tapat, a foc lent.

Espero que us agradi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s