Galetes nadalenques

Comencem la setmana amb temes de cuina… i com no! pel dolç…

Una proposta distreta i divertida, galetes fetes a casa i decorades amb glaça i amb fondant. Són tècniques de pastisseria que precisen tenir-ne una mica de coneixement per fer-les.

ELABORACIÓ DE GALETES:

Ingredients:

–           250 gr. De mantega

–          200 gr. De sucre glaç

–          Aromes

–          Dues clares d’ou pasteuritzades

–          450 gr. De farina de rebosteria

–          50 gr. De cacau pur

Posar els 250 gr. De mantega a temperatura ambient. Batre durant tres minuts fins que tinguin textura pomada.

Afegir sucre glas i quan estigui integrat pots afegir qualsevol tipus d’aroma.

Encara que pots fer servir ou natural, t’aconsellem posar dues clares d’ou pasteuritzat.

Un cop l’ou afegit, posar la farina. Però compte! Ha de ser farina sense llevat. La posarem en tres cops.

Amassar i posar la massa estirada i amb els motlles escollits fer la forma de les galetes.

Posar al forn a 180º uns deu minuts. La cocció de la galeta depèn molt de cada forn i es molt important que parin en el moment òptim de cocció.

Les galtes han estat decorades amb glaça reial i amb fondant de diferents colors.

cookies nadal abet nadal Galetes de nadalgaletes nadalgaletes nadalgaletes nadalgaletes nadal 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s