Quiche de verdures i gambes

Aquesta recepta no es meva, es d’un gran amic, el Jordi. Sempre està disposat a ajudar…

quiche de verdures i gambes

Ingredients:
– 1 pebrot vermell petit
– 2 probots verds petits
– 1 massa d’hojaldre
– 1 ceba
– 1 carbassó
– 5 ous
– 1 tassa de crema de llet
– 2 cullerades d’oli
– 8 gambes congelades pelades
– 1 grapat de formatge parmesano rallat

Preparació:
Rallem la ceba i la posem a fer en una paella a foc mitjà. Mentrestant tallem les verdures en dauets i els afegim a la cocció, salpebrem i deixem coure uns 20 minuts remenant de tant en tant.

Estirem la massa i la posem al fons d’un motllo de silicona de forma rodona i no molt alt (tamany quiche). La puntxem amb una forquilla i reservem.

Ara hem de batre els ous fent que quedi una mica d’espumeta. Hi tirem la tassa de crema de llet i barreigem bé. També hi tirem el formatge parmesano i tornem a barrejar. Afegim les verdures i les gambes prèviament descongelades i tallades també a dauets.

Tirem tota la barreija sobre la massa d’hojaldre que teniem al motllo i posem al fron preescalfat a 180 graus. Deixem coure durant 40 minuts i llestos.

Bona cuina.

Anuncis

Un pensament sobre “Quiche de verdures i gambes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s