La pasta i la pastanaga…

La intenció d’aquesta pasta és menjar-la amb una salsa que no sigui amb un alt nivell calòric. Al no portar crema de llet ni sofregits fa que sigui possible. La veritat es que ens va agradar força…

Ingredients per a 2 persones

  • 160 g de cargols (galets) o macarrons
  • 4 pastanagues grandetes
  • 100 g de mató
  • 1 cullerada abundant de parmesà
  • nou moscada
  • pebre

Preparació

Coeu les pastanagues al vapor o bullides. Passeu-les per el mini-pimer amb el mató, el parmesà, el pebre i la nou moscada.

Coeu la pasta. Guardeu un cullerot d’aigua de cocció.
Escorreu la pasta i aboqueu-la en un bol o en la mateixa olla de cocció. Afegiu-hi la crema obtinguda i si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua de cocció perquè la salsa es torni una mica més fluida.
Emplateu i serviu amb una mica més de parmesà.

sèrie de producció

la pasta i la pastanaga 

Anuncis

Un pensament sobre “La pasta i la pastanaga…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s