Lluç al cava

Seguint amb el tema de menjar peix i fer-lo de diferents maneres, vaig provar aquesta recepta un dia que tenia bons amics a sopar… i va resultar prou bona…

Ingredients per a 4:

  • Lluç a rodelles.
  • 2 grans d’all
  • oli oliva verge extra
  • 50 gr de farina
  • 300 ml de cava (brut nature)
  • 1/2 l aigua
  • 2 patates de bufet
  • 1 manat de fonoll
  • sal

Talleu els alls pelats i daureu-los a la cassola amb un bon raig d’oli. Un cop rossos, afegiu-hi el cava i deixeu-lo reduir.
Quan el cava hagi reduït, afegiu-hi el 1/2 l d’aigua i les patates pelades i tallades a daus o rodelles.
Quan la patata estigui gairebé cuita, afegiu-hi el lluç salat; tapeu la cassola i deixeu coure el peix al gust del consumidor.
Poseu un llit de patates al fons del plat i, a sobre, el lluç i saleu.

patatespatates-2

lluç al cavalluç al cava  

Anuncis

Un pensament sobre “Lluç al cava

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s