Pastís de Formatge…

Aquí hi ha un pastis que no es difícil de fer i que serveix per canviar una mica dels postres de sempre.

La base es fàcil perquè es un paquet de galetes maria triturades amb mantega a temperatura ambient. Un cop feta la pasta es posa de base al motllo i aquest a la neverra que així es solidifica una mica i va millor per després posar la resta d’ingredients.

Els altres ingredients es barregen tots junts. El sucre, la philadelphia, la llet i els tres sobres de quallada.  S’aboca la barreja a la base i es deixa a la nevera a reposar perquè estigui quallat, consistent i fred a l’hora de menjar!!!compo 1compo 2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s