Pastís de carabassó i formatge blau…mmmm!

Pastís de carabassó i formatge blau:
Per a 4 persones.

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta brisa.
  • 2 carabassons
  • 1 ceba
  • 100 gr. de formatge blau
  • 4 ous
  • 125 ml de llet evaporada
  • Oli d’oliva
  • Sal i Pebre

Pelar la ceba, tallar-la en juliana i sofregir-la 10 minuts en un paella amb oli.
Despuntar els carabassons, netejar-los i tallar-los a làmines fines.
Partir-los per la meitat al llarg i fregir-los.
Pre-escalfar el forn a 160º.
Posar una mica d’oli al cul del motllo i posar-hi la massa brisa fins que aquest quedi forrat.
Punxar la massa amb un ganivet, tapar-la amb paper de plata i posar-la al forn durant 10 minuts.
En un vol trencar els ous, i batre’ls amb la llet. Incorporar la ceba, salpebrar i barrejar.
Treure la massa del forn, treure el paper de plata i tirar el líquid del vol a la massa, que ja està una mica cuita.
Per sobre del liquida i col·loquem les làmines de carabassó i els formatge blau esmicolat a trossets.
Posem el pastís al forn a 180º durant 25 minuts. Desemmotllar i servir-la tèbia. ES ESPECTACULAR!!

ingredients 1 barreja 2formatge 3quasi 4acavat 5

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s