Lasanya de verdures

Ingredients: (per a 4 persones)

–  Plaques de lasanya (si son quadrades 3 per persona.)

– 1 carabassó

–  1 pastanaga

– 300 gr. xampinyons

– 300 gr. mongeta tendra

– 3 tomàquets

– 1 ceba

– 400 ml de beixamel de cobertura

– 150 gr. formatge ratllat

– sal, oli d’oliva i pebre

Passos a seguir:

1. Posarem les plaques en un vol amb aigua calenta perquè s’estovin. Un cop seques les escorrerem amb paper absorbent.

2. Amb molta paciència netejarem, pelarem i tallarem tots els ingredients ben petits perquè es trobin els trocets a la lasanya.

3. Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, afegir-hi la verdura i donar-hi unes voltes perquè es barregin tots els gustos.

4. Barrejarem les verdures amb 3/4 de la beixamel i començarem a preparar les capes.

5. En una safata pel forn posarem una capa de plaques, una capa de verdures, una de plaques, una de verdures i finalment a dalt de tot la beixamel i el formatge.

6. Ho posarem al forn fins que estigui ben gratinat.

BON PROFIT!!

plaques lasanyalasanya verdura  lasanya verdures

lasanya lasanya lasanya

lasanya verdures lasanya verdures

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s