Pollastre amb samfaina!!

pollastre 1

Ingredients: (per a 4 persones)

  • 4 quarts de pollastre
  • 1 albergínia grossa
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 carbassó gran
  • 2 tomates madures
  • sal
  • oli d’oliva

Preparació:

En una cassola de fons gruixut, es rosseja el pollastre amb un raig d’oli a foc viu.
Mentrestant, es talla la ceba ben fina, i els pebrots a daus.
Quan el pollastre sigui ros, es reserva.
Es posa la ceba, i es sofregeix fins que sigui tova (abans que es dauri).
A continuació, s’hi afegeixen els pebrots tallats i es cou uns minuts.
Tot seguit, s’hi afegeix l’albergínia tallada a daus i el carabassó. I es cou uns minuts més.
Després, s’hi afegeixen els tomàquets, que prèviament haurem escaldat per treure’ls-hi la pell. (Jo vaig tallar-ne la meitat a daus, i la resta les vaig ratllar).
Quan tot estigui una mica tou, s’afegeix el pollastre, es corregeix de sal, es tapa i es deixa coure 15 minuts a foc lent.

compo 2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s