Crema de mozzarella

Crema de mozzarella amb tomàquet:
4 persones.

INGREDIENTS:

  • 250 gr. de mozzarella.
  • 100 ml de nata liquida
  • 150 ml de llet
  •  sal
  • pebre

Per la decoració:

  • 12 boles de mozzarella.
  • 12 tomàquets cherry
  • 20 gr. de formatge parmesà sencer.

Posar la mozzarella i el líquid de las seva bossa al recipient de la batadora.
Trocejar-ho i afegir-hi la llet i la nata liquida. Triturar-ho tot fins a obtenir una massa cremosa i homogènia. Posar sal i pebre i
tapar-ho per posar-ho a la nevera.
Netejar els tomàquets i eixugar-los. Repartir-los en els quatre vols juntament amb les boles de mozzarella.
Treure la crema de la nevera, remenar-la be i servir-la als vols. Tallar el parmesà a virutes i també posar-lo al centre del plat.
Posar-hi una mica de pebre mòlt i sal. BON PROFIT!

crema mozzarela

crema mozzarela

Anuncis

Un pensament sobre “Crema de mozzarella

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s