Pastís de formatge!

LES IMATGES PARLEN SOLES!!!! Estava boníssim….

base de galeta pastis formatge pastís formatge pastís formatge pastís 2013-06-22 12.01.51 pastís formatge pastís formatge formatge

 

 

INGREDIENTS:

Per la crosta:

  • – 200g de galetes digestive.
  • – 50ml de mantega fosa.

Pel farcit:

  • – 400ml formatge per untar.
  •  – 3 ous
  • – 100g de sucre
  • – 80 ml iogurt grec
  • – pell de llimona ratllada

Posem el forn a escalfar a 180º. Triturem les galetes amb la picadora i les mesclem amb la mantega fosa. Ens quedarà amb la textura de sorra humida, però serà suficient per fer aquesta crosta dolça i saborosa. Agafeu un motlle desmuntable i, amb els dits, aneu aixafant-la a la base del motlle i també pels costats, ha de quedar ben repartida i ben compactada. Tapeu el motlle amb paper de film i deixeu-ho a la nevera mentre preparem el farcit.

Aquesta massa no s’ha de batre amb excés, ja que el farcit ha de quedar cremós però compacte, sense bombolles. Per tant, només s’ha de batre fins a barrejar els ingredients i prou. Comencem amb el formatge per untar i el sucre, ho batem fins que estigui suau i ben integrat, sense grumolls. Continuem amb els ous, un a un, procurant que barrejar bé abans d’afegir-ne un altre. I finalment, hi afegim el iogurt grec i la ratlladura de llimona. Barregem fins que tot estigui ben homogeni i aboquem la mescla al motlle amb la crosta.

El posem al forn als 180º durant 15 minuts, després baixem la temperatura del forn a 120º i el coem durant 45 minuts. Potser que necessiti més o menys  temps de cocció, per saber quan està fet, movem una mica el pastís: ha de quedar ben fet de les vores, però el centre s’ha de moure una mica, encara. El traiem del forn i el deixem refredar. El reservem durant unes hores a la nevera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s