Mousse d’espàrrecs blancs

A continuació us proposo un primer plat que queda diferent, fas la mousse i la serveixes amb una mica d’amanida i està molt bona. Ja veieu que aquest cop l’he fet amb un gran col·laborador.

INGREDIENTS:

  • Un pot d’espàrrecs escorreguts
  • Un pot de llet IDEAL o 2 pots de crema de llet
  • Mitja dotzena d’ous (amb 4 també qualla)
  • 100 grams de formatge ratllat tipus semi
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ:

1- Es barregen tots els ingredients amb la batedora de braç i s’avoca a cada motllo on hem posat unes gotetes d’oli.
2- Amb el forn ja calent posem els motllos a la safata que ja té aigua calenta (no cal que arribi fins a dalt) i ho deixem fins que qualla.
3- Després ho deixem refredar i girem els flams millor ja en el plat que ha d’anar a la taula i el guarnim amb maionesa, una punta d’espàrrec, tàperes o olives

mousse2013-05-29 19.46.06mousse espàrregs2013-05-29 19.46.11 mousse esparregs 2013-05-29 20.09.03

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s