Dijous, PAELLA…

Una de les millors especialitats del meu pare!

ADVERTÈNCIA: Si tens gana, no t’ho miris…

Ingredients per 11 persones:

  • 1 paquet d’arròs Nomen.
  • 1 ceba
  • 200 gr. de tomàquet triturat
  • 11 escamarlans
  • 1 pollastre tallat a trossets
  • 11 salsitxes
  • Sípia i calamars (tallats a daus)
  • 22 cloïsses
  • 2 litres de fumet de peix
  • Oli oliva

Escalfem la paella amb oli. Fem una capa de sal a la paella i saltegem els escamarlans, els retirem. Saltegem el pollastre, la sípia i els calamars. Afegim les salsitxes i deixem fer tot lentament. Hi incorporem la ceba, i l’all (opcional), sense enretirar la carn. Qual la ceba ja està transparent, hi afegim el tomàquet triturat. Deixem sofregir tot. Afegim la melsa de la sípia un cop el sofregit ja està fet. S’aboca l’arròs i es remena bé. S’aboca el fumet de peix tot de cop. En aquest moment el foc ha d’anar molt fort i s’ha de deixar que es vagi morint sol. Quan el suc ja s’hagi anat evaporant, hi afegim els escamarlans i les cloïsses. Quan ja no quedi suc, al cap d’uns 15 minuts, es tapa i es deixa reposar. Servir de seguida.

paella paella paella paella paella paella paella

Anuncis

Un pensament sobre “Dijous, PAELLA…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s