SOPA DE MADUIXOTS

Correu que ja s’acaben…. els maduixots aviat ja marxen de la temporada de la fruita. Aquesta recepta també la varem fer al espai de cuina MIT.

– 1/2 l. de llet.

– 3 rovells d’ou

– 1 cullerada de maizena.

– 125 g. de sucre.

Vainilla, canyella o pell de llimona (al gust)

Rentar i tallar petits els maduixots. Deixar-los amanits amb sucre i unes gotes de llimona.

Per fer la CREMA PASTISSERA:

Blanquejar els rovells dels ous amb el sucre, afegir la maizena. Afegir la llet bullint, prèviament perfumada al gust que es desitgi, remoure amb una batedora i posar-ho al foc. removent contínuament fins que arrenqui el vull. Retirar-la ràpidament i continuar removent uns segons més. Després refredar però seguir remenant freqüentment.

Servir en un plat sopar una base de la crema i a sobre posar-hi els maduixots, es genial!!

IMG-20130427-WA0007 IMG-20130427-WA0008 IMG-20130427-WA0009

Anuncis

Un pensament sobre “SOPA DE MADUIXOTS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s