Fercells de pernil dolç i espàrrecs verds

 

 

Ingredients

 

  • 1 manat d’espàrrecs verd
  • 1 tarrina de formatge Philadelphia
  • 6 talls de pernil dolç La Selva d’uns 3mm de gruix

 

  • sal i pebre
  • Oli d’oliva

Elaboració

Primer de tot tallem la part més blanca i dura dels espàrrecs verds (treiem uns 2cms) seguidament posem aigua a bullir i quan arrenqui el bull afegim els espàrrecs
Afegim sal i ho deixem buillr uns 7 minuts.
Reservem i els deixem que es refredin.

Mentressant anem untant els talls de pernil amb el formatge Philadelphia.
Tallem els espàrrecs per la meitat i els anem col.locant sobre els talls, tirem un raig d’oli d’oliva, una mica de pebre i anem enrotllant cada tall de manera que ens quedi un farcell.
És un plat fàcil, bo i molt sa.

  • big_Foto_110513_13_46_57 big_Foto_110513_13_57_292013-04-29 14.07.36 2013-04-29 14.07.06
Anuncis

Un pensament sobre “Fercells de pernil dolç i espàrrecs verds

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s