Pasta amb salsa tartufata+ despedida de soltera + classe de cuina!

Aquest post va dedicat a totes les que veu compartir amb mi aquest sopar-curs de cuina dins d’una despedida de soltera.

Amb especial carinyo a la futura núvia.

El lloc on vam estar es diu MIT Espai de cuina.

2013-04-27 20.10.45 2013-04-27 20.10.54 2013-04-27 20.29.05 2013-04-27 20.30.04 2013-04-27 20.30.10 2013-04-27 21.16.34 2013-04-27 21.16.39 2013-04-27 21.16.49  2013-04-27 21.18.08  2013-04-27 21.18.48 IMG-20130427-WA0011  IMG-20130427-WA0013

Vam fer una pasta boníssima:

Ingredients: per 4 persones

– Papardelle frescos

– 2 Carxofes

– 1 ceba o 2 escalonies

– 250 gr. crema de llet

– salsa tartufata

Tallar els cors de les carxofes a làmines. Fregir-les en una cassola amb una mica d’oli. Quan estiguin una mica daurades afegir-hi la ceba tallada a mitges llunes.

Quan estigui tot ben tou afegir la salsa de tartufata i la crema de llet deixant que redueixi i que la salsa espesseixi una mica. Bullir els parpardelle  amb aigua abundant i sal.

Passat un minut i mig, anar pescant la pasta i posar-la en el casso de la salsa directament. Servir immediatament.

BON PROFIT!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s