Faves de l’hort… a la catalana!

Les millors faves, les acabades de collir de l’hort i cuinades amb carinyo!

INGREDIENTS:

  • faves
  • Oli d’oliva
  • Botifarra blanca o negre
  • Vi negre bo
  • Vas d’aigua
  • 1 tall de cansalada viada

En una cassola amb un bon raig d’oli (per no dir tot el cul amb oli) es poden les faves amb una mica de sal  i amb un vas d’aigua es deixen tapades a foc mig fent xup-xup.

Passat aproximadament un quart d’hora si posa la botifarra negre a trossets petits i el vi negre.

ESTÀN BONISSIMES! BON PROFIT!

faves

faves

faves

faves

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s