Rap amb la seva salsa

Reivindico que la nostra dieta mediterrània ha de ser, malgrat tot, més rica en peix. Ens costa, en general, menjar peix. Jo m’hi esforço perquè això no sigui així però molts cops és difícil.

Per tant, avui he decidit posar un exemple de peix bonissim!

Ingredients:

– 1 Kg i 1/2 de rap.

– 2 tomàquets

– 1 ceba

– 1 copeta de cunyac

– Farina

– Oli i sal

– Julivert

– Pinyons

Preparació: Un cop retllada la ceba i el tomàquet fem un sofregit en una cassola de terra o una cassola normal.

Per altre banda, rentem el peix, el salem i enfarinet i fregit el fem en una paella.

Després deixem fer una mica de xup xup a foc lente el peix fregidet amb el sofregit i tota la resta dels ingredients.

És bo, fàcil i sa! Bon profit!

 

IMG_2201 IMG_2202

IMG_2205 IMG_2206 IMG_2210

Anuncis

Un pensament sobre “Rap amb la seva salsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s