Quiche de porros i brie

Ingredients:

llet olivada negra

porros ous

  • 1 massa de pasta brisa.
  • 1 porros
  • 300 gr. de brie
  • 3 ous
  • 1 vas d’aigua de llet
  • Olivada Negre
  • 1 c.p. de mantega
  • 1 c.p d’oli d’oliva.

Posem la massa brisa en una font per fer quiche, punxada amb un ganivet al forn tapada amb paper de plata uns 10 minuts i 5 minuts sense el paper de plata.

Fem els porros en una paella amb una mica de mantega (O oli si no es vol el greix) fins que estiquin dauradets.
Després batem els ous en un vol, amb la llet, una mica de sal, pebre  hi i barregem els porros.

Aboquem la barreja a la massa ja una mica quita i col·loquem per sobre els talls de brie.

quiche brie   quiche

Ho podem al forn una estoneta fins que la massa estigui quallada i el formatge fos. Per sobre, es pot posar olivada negre que hi queda molt bé.

quiche DSC_4619

Anuncis

Un pensament sobre “Quiche de porros i brie

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s