Pastís de xocolata

És un pastís per xocolateros. Molt i molt fàcil de fer i on hi domina el gust de cacau. Si sou dels de xocolata amb llet, passeu pàgina. Si sou dels de 70% en amunt, comenceu a salivar.

Per fer el pastís necessitareu:

– 290 grams de xocolata
– 200 grams de mantega

– 1 cullera sopera de farina
– 100 grams de sucre
– 5 ous

Preparem un motlle de pastís rodó i l’untem amb mantega que no s’enganxi.

Preescalfem el forn a 175 graus.

Per un cantó desfem la xocolata i la mantega: jo el què faig és picar la xocolata, tallar la mantega a daus i posar-ho a un bol al microones a tota potència, però parant-lo sovint, que no es passi de frenada i es socarrimi. Ho poso una estoneta, trec, remeno amb l’espàtula i el torno a posar una mica més. Si no teniu microones i ho desfeu al foc, ull que no es cremi la xocolata!

En un altre bol hi tiro els 5 ous  i els bato mentre hi afegeixo el sucre. A continuació li anem afegint la xocolata/mantega desfeta mentre no parem de remenar i barrejar-ho bé tot.

DSC_4505

Posem el motlle al forn i ho deixem un bon temps fins que agafi una consistència puddingosa i hi poguem posar el dit a sobre i no surti empastifat de xocolata o fem la més clàssica i neta tècnica de punxar-lo i esperar que la punxa surti neta.2 anys

Gràcies per ser-hi, ets un gran tresor!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s