Pastís de ricotta i feta

Pels amants del formatge, una bojeria!! Aquest és un pastís ideal per fer quan tens una colla a sopar!!

pastís de formatges

Ingredients:

–  200 gr. De formatge ricotta (si no en trobes un burgos)
–  200 gr. De formatge feta
–  2 ous
–  1 paquet de pasta brisa
–  1 carbassó mitjà
–   Oli, sal i comí

Primer vaig netejar, pelar una mica i fregir amb una mica d’oli els talls de carbassó en una paella. Després vaig estirar bé la massa de pasta brisa en una font baixa  i desenmotllable. La vaig punxar amb una forquilla i mentre preparava la resta, vaig guardar-la a la nevera. Mentre el carbassó es cou, hi posem una mica de sal, de pebre i de comí.

pastís de formatge pastís de formatge pastís de formatge pastís de formatge

Per altra banda, en una font fonda i amb una batedora elèctrica o la thermomix barrejo els ous i els dos formatges fins aconseguir una pasta sòlida i lligada. Un cop fregits els carbassons, es treu la massa de la nevera, s’escampa la pasta dels formatges per sobre amb l’ajuda d’una cullera i després es reparteixen els trossos de carbassó a sobre de tot.

Un cop muntat el pastís, es posa tot al forn prèviament escalfat.

El meu es molt potent i a 220º amb el ventilador només amb uns 20 minuts ja estava el pastís acabat.

Anuncis

Un pensament sobre “Pastís de ricotta i feta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s